Koira säikähti vinkulelua – ihmetys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiransa oudosta käyttäytymisestä huvittunut omistaja on kuvannut videon karvakuononsa temmeltämisestä lumessa pallon kanssa. Koiranomistajan ihmetykseksi hänen labradorinnoutajansa Walter ei tiennyt miten suhtautuisi pallosta tulevaan ääneen.

YouTube
YouTube

Joka kerta kun pallo päästi vinkaisun, kiinnitti Walter huomionsa toisaalle antaen sellaisen vaikutelman, että ääni tulisi jostain muualta. Jostain syystä koira ei osannut yhdistää ääntä omaan palloonsa.

Omistajalla oli naurussa pidättelemistä, kun koira toistuvasti pudotti pallon suustaan kuultuaan vinkuvan äänen. Aivan kuin ääni kantautuisi jostain kauempaa ja saisi koiran hämilleen. Vinkaisuista hämmentynyt Walter yritti pysyä valppaana ja paikantaa vinguntaa tajuamatta, että se tuli sinisestä pallosta. Vinkulelu osoittautui karvakuonolle yllätyksellisen haasteelliseksi leluksi.