Lapsille tarjottiin ranskalaista herkkuruokaa – näin reagoivat etanoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten makupaletti ei välttämättä ole vielä niin kehittynyt kuin aikuisilla ja sen vuoksi lapset ovatkin usein melko valikoivia sen suhteen, mitä laittavat suuhunsa. Tällä kertaa lasten tutkittavaksi ja maisteltavaksi päätyi ranskalainen herkkuruoka, etanat.

YouTube
YouTube

Etanoiden ulkonäkö sai lapset yökkimään eikä hajukaan miellyttänyt. Saatuaan selville mitä epämääräisen näköiset vihreän tahnan alla olevat ruskeat palat ovat, he eivät halunneet edes maistaa niitä.

Kun lapset lopulta maistoivat etanoita osa yllättyikin positiivisesti huomattuaan, että ne eivät olleetkaan niin pahoja kuin luulivat. Pienemmät lapsista kuitenkin pysyivät alkuperäisessä mielipiteessään. Yhden tytön mielestä etana maistui kanalta, jonka päälle olisi laitettu paljon valkosipulia.