Mies esiintyi Tinderissä WC-pönttönä – sai 200 yhteensopivuutta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Journalistina työskentelevä Alex Scola oli päättänyt kokeellisessa mielessä esiintyä Tinderissä WC-pönttönä. Mies oli vaihtanut profiilikuvakseen valkoisen pöntön kuvan ja ilmoittanut nimensä olevan Oliet.

Hän kertoi kuvauksessa olevansa pönttö, joka päivä toisensa jälkeen ottaa jätökset vastaan saamatta minkäänlaista arvostusta muilta. Scolan yllätykseksi Oliet sai ensimmäisen vuorokauden aikana yli 100 yhteensopivuutta.

Lopulta miehen kokeilu poiki 200 yhteensopivuutta ja toinen toistaan hulvattomampia keskusteluita. Mies on julkaissut kokeiluunsa liittyvät keskustelut Distractify-verkkolehden sivuilla. Monet humoristisista keskusteluista ovat vailla vertaa.

Monet luulevat olevansa ovelia kaksimielisillä kommenteillaan, mutta julkaisusta käy ilmi, että kaikki ”pöntön” kanssa keskustelleet ovat harrastaneet samaa. Scola totesi, että suosiosta huolimatta pönttö ei löytänyt vakavasti otettavaa treffiseuraa Tinderistä. Mutta kokeilu oli kaiken huvin arvoinen.