Poikkeuksellinen hotelli: Yöpyminen Tesla-autossa 78 eurolla

Autot Matkailu · Annika Kela

Suositussa Abnb-loma-asuntopalvelussa on vuokrattavana erikoinen majoitusvaihtoehto. Mies nimittäin vuokraa Tesla-merkkistä urheiluautoaan majoitustarkoituksessa. Autosta otetuista kuvista käy ilmi, että autoon voi halutessaan levittää sängyn.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltalainen Steve Sasman kuvailee autoaan sporttisimmaksi ja nopeimmaksi majoituskohteeksi. Mies on itse testannut autossa nukkumista ja on sitä mieltä, että 105.000 euron arvoinen urheiluauto soveltuu matkakäyttöön oikein hyvin. Vuokrahinta on 78 euroa yöltä.

Erikoinen majoistuskohde on saanut paljon huomiota ja paikallinen uutistoimisto tutustui autoon. Sasman kertoi, että hänellä on Airbnb-palvelussa useita majoituskohteita vuokrattavana. Miehen mielestä autossa nukkuminen oli sen verran miellyttävä kokemus, että hän päätti lisätä sen vuokrattavien majoitusvaihtoehtojensa listalle.

Miehen mielestä auton vuokraamisessa on hyötynä se, että liikkumis- ja majoitusmahdollisuudet yhdistyvät ja hän on varma, että se vastaa monen Airbnb-majoitustoiveita. Jää nähtäväksi, tuleeko Teslan vuokraamisesta hyvä bisnes.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube