Tom & Hills nousi listaykköseksi Afrikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elektronisen musiikin duo Tom & Hills julkaisi taannoin No Brakes -kappaleen, jonka singlestä muodostui pienimuotoinen klubi- ja radiohitti sekä Suomessa että monissa muissa maissa. Lauri Ylösen laulaman kappaleen tarina on nyt saanut todellisen yllätyskäänteen.

DeejayWorx
DeejayWorx

Tänään duo sai nimittäin tietää, että single on täysin yllättäen noussut hitiksi Afrikassa. Se nousi DeejayWorx.com-listasivuston Afrikan listan ykkössijalle.

– Jännää, että tuo vanha kappale otti yllättäen uusintakierroksen ilman mitään ulkomaisia promoja. Jotain kautta se on tiensä tuonne löytänyt, duo kommentoi listasijoitusta Staralle.

Sivuston listat koostetaan yhteensä 65.000 DJ-ammattilaisen Top 10 -listoista, joten otanta on melko laaja. Koko maailman kattavalla kansainvälisellä listalla single on parhaillaan sijalla 10. Aiemmin hittisingle on noussut DJ-ammattilaisten listoille myös muun muassa Yhdysvalloissa.

Staran saamien tietojen mukaan Tom & Hills julkaisee tulevana keväänä singlen yhdessä kansainvälisesti hyvin menestyneen amerikkalaisen Jutty Ranxin kanssa. Ensi perjantaina duo käynnistää oman Sound of Eden -klubinsa helsinkiläisessä DTM-ravintolassa.

DeejayWorx
DeejayWorx