Sports Illustrated teki historiaa – plus-malli bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehti on vuodesta 1964 lähtien julkaissut bikinimallien esittelyyn keskittyvää Swimsuit Issue -uimapukunumeroa. Tämän vuoden erikoisnumero julkaistaan 9. helmikuuta, ja kansikuvassa poseeraa tällä kertaa Hannah Davis.

Tämän vuoden Sports Illustrated -uimapukunumero eroaa edellisvuotisista yhdellä merkittävällä tavalla. Tällä kertaa mukana on ensimmäistä kertaa lehden historian aikana myös niin kutsuttu plus-malli, Yhdysvaltain Nebraskan osavaltiosta kotoisin oleva 26-vuotias Ashley Graham.

Ashley Graham on mukana muun muassa Swimsuits For All -vaatemerkin #CurvesInBikinis -mainoskampanjassa. Yhtiön tuoreella mainosvideolla kurvikas kaunotar sekoittaa miesten päät poseeraamalla mustissa bikineissä uima-altaan äärellä.