Tammerfestin pääareenalle mittava tähtikaarti

Festarit · Stara.fi

Tammerfest tulee tarjoamaan jälleen ensi kesänä täyslaidallisen ohjelmaa. Tarjolla on noin 150 keikkaa ja esitystä yli 20 eri tapahtumapaikassa ulkoilma-areenoista klubeihin sekä pieniin tunnelmallisiin kuppiloihin. Tapahtuman pääareenaksi on vakiintunut Ratinanniemen festivaalipuisto Ratinan stadionin kupeessa. Nyt areenan ohjelmisto on julkistettu.

Alueelle on sisäänkäynnit Laukontorilta ja Ratinan rantatieltä. Ratinan estradilla Don Huonot -yhtye tekee toisen kesän paluukeikoistaan. Lisäksi Ratinanniemessä esiintyvät Jenni Vartiainen, Jonne Aaron, Sanni, Haloo Helsinki!, Kasmir, Happoradio, Elastinen, JVG, Kaija Koo, Yö, Popeda, Jari Sillanpää, Neljä Ruusua, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Von Hertzen Brothers ja Apulanta.

Ratinanniemen festivaalipuisto tarjoaa huippuartistien lisäksi kattavat palvelut. Viime vuonna huiman suosion saavuttanut VIP-alue on kokenut päivityksen. Aluetta on laajennettu ja muokattu yhä paremmaksi niin kapasiteetiltaan, rakenteeltaan kuin palveluiltaan.