Tältä näyttää Venäläinen ruletti 2.0 – sähkö korvasi luodit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pahamainen uhkapeli venäläinen ruletti on saanut nykyaikaisemman ja turvallisemman version. Uudessa versiossa aseen luodit on korvattu sähköpanoksilla. Pelissä hävinnyt saa valtavan sähköshokin, mutta selviää tappiostaan hengissä.

Ihmiset ovat kisailleet toistensa kanssa venäläisessä ruletissa kautta aikojen. Turnauksia on järjestetty salassa ympäri maailmaa. Syy vaarallisen pelin pelaamiseen on lähes aina pelistä voitettavat suuret rahasummat. Onneksi alamaailmassa pelatusta pelistä on hiljattain kehitetty turvallisempi versio.

Vanhaa versiota kunnoittaen kisassa käytetään edelleen aseita, mutta luodin tilalla on sähköpanos, joka toimii sähkölamauttimen lailla. Daily Mail -lehden mukaan kahdesta panoksen piikistä tuleva jännite vastaa pahimmillaan 10.000 volttia. Turnaukseen osallistuneet kisaajat ovat alkaneet kutsua uutta versiota nimellä Perm.

Peli on nimetty sen venäläisen kaupungin mukaan, jossa se on keksitty. Tämä peli ei varmastikaan tule koskaan olemaan tarpeeksi turvallinen tullakseen hyväksytyksi viralliseksi lajiksi, mutta on hyvä tietää, että lajin turvallisuus on ottanut sentään jonkilaisen edistysaskeleen.