StaraTV: Krista Siegfrids kohukuvistaan: ”Tuntui luonnolliselta”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi aiemmin tänään laulajatähti Krista Siegfridsin rohkeista kuvista, jotka ovat peräisin hänen myöhemmin julkaistavalta musiikkivideoltaan. Stara julkaisi kuvat ja tavoitti Kristan myös haastatteluun kertomaan lisää näyttävistä kuvistaan ja niiden taustasta.

– Aika hottisvideo on tulossa. Alussa vähän jännitti, kun me oltiin niin lähellä ton kuuman miehen kanssa. Hän oli tosi rento ja mukava tyyppi ja ammattilainen, niin ei se ollut vaikeaa loppujen lopuksi. Ei ollut vaikea näytellä, kun se mies oli aika kuuma, Krista Siegfrids kertoi Staralle.

Kyseessä on 20. helmikuuta julkaistava On & Off -video, jossa Krista nähdään eroottisissa tunnelmissa mieskomistuksen kanssa. Musiikkivideo saa ensi-iltansa 20. helmikuuta.

– Mun mielestä tää tuntui luonnolliselta, kun biisi kertoo on-off -suhteesta ja seksisuhteesta ja miten ihanaa se on alussa, mutta miten se ei ikinä toimi. Mun mielestä toi video sopii tähän biisiin täydellisesti, Krista totesi.

Krista Siegfrids
Krista Siegfrids
Krista Siegfrids
Krista Siegfrids

28-vuotiaan Krista Siegfridsin kuuluisa lesbosuudelma toisen naisen kanssa Euroviisuissa nostatti kilpailujen aikaan laajasti kohua. Tähden Ding Dong! -esikoisalbumi julkaistiin toukokuuusa 2013.