Tom Cruisen treffiseura yllätti – illasti Salma Hayekin ja Penelope Cruzin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Tom Cruise on nähty poistuvan Lontoossa sijatsevasta ravintolasta mairea hymy kasvoillaan. Paparazzit onnistuivat kuvaamaan miehen lähietäisyydeltä ja näytti, että miehen poskessa oli huulipunan jälkiä. Onnistuneen illan merkiksi Cruise oli saanut suukon seuralaiseltaan.

Splash
Splash

Miehen poistumisen jälkeen ravintolasta asteli ulos hänen hehkeän kauniit treffiseuralaisensa. Cruise oli illastanut näyttelijätär Salma Hayekin ja Penelope Cruzin kanssa. Molemmilla neitosista oli kirkkaanpunaista huulipunaa, joten on vaikeaa päätellä, kumpi heistä oli antanut mojovan suukon Cruiselle.

Ilmeistä päätellen ilta oli kaikinpuolin onnistunut. Tom Cruise seurusteli taannoin Penelopen kanssa ja suhde päättyi eroon vuonna 2004. Eron jälkeen pari on pysynyt hyvinä ystävinä.

Hayek ja Cruz ovat tunnetusti toistensa parhaimpia kavereita. Ei ole siis ihme, että näyttelijät päättivät viettää iltaa keskenään. On selvää, että monet miehet olisivat varmasti tehneet mitä vain vaihtaakseen paikkaa Cruisen kanssa tässä illallisseurassa.