Katugallup huijasi ihmisiä – sai kommentoimaan olemattomia elokuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelman juontaja on tunnettu siitä, että hän keksii aina mitä erikoisempia katuhaastatteluja. Monesti aihe tai kysymykset ovat täysin vääriä ja keksittyjä ja niin myös tälläkin kertaa.

Jimmy Kimmel halusi käsitellä jotenkin Oscar-gaalaa ja kaksi lähettää haastattelijan kyselemään kadulla kulkevilta ihmisiltä sattumanvaraisesti Oscar-palkittuihin elokuviin liittyviä kysymyksiä, jotka olivat täysin keksittyjä. Jälleen kerran Kimmel sai ihmiset nalkkiin eikä kukaan kehdannut myöntää haastattelijalle, että ei tietäisi mistä nyt puhutaan.

Kimmelin kadulle lähettämä haastattelija kysyi suosittuihin elokuviin liittyviä kysymyksiä, mutta kysymyksissä kerrottuja kohtauksia ei ole kyseisissä elokuvassa olemassakaan. Kaikki haastatellut ihmiset kehuivat kovasti elokuvia ja kohtauksia vaikuttaviksi.

Haastattelija kysyi muun muassa mitä eräs mies oli mieltä Julianne Mooren kohtauksesta Cry Face -elokuvassa, jossa Moore itki 90 minuuttia taukoamatta. Miehen mielestä kohtaus oli todella vaikuttava, eikä itkua koskaan voi olla liikaa.