Näin avaat tölkin paljain käsin

Lifestyle · Annika Kela

Venäläiset kaverukset ovat tulleet monille tutuiksi nettivideoiden kautta, joita julkaistaan CrazyRussianHacker -kanavalla. Kaverit ovat jakaneet netissä useita käytännön vinkkejä, ohjeita ja ratkaisuja arkisiin ongelmiin. Nyt netissä on esitelty tölkin avaus.

Monet mökkeilijät, retkeilijät ja festareilla kävijät ovat varmasti joskus huomanneet, että tölkinavaaja on jäänyt kotiin ja ruoka on metallipurkin sisällä. Turhauttavassa tilanteessa voi tarttua veitseen ja koittaa saada siten tölkki auki. On myös helpompi konsti olemassa, sillä tölkin saa paljan käsinkin avattua yhtä helposti.

Videolla venäläinen mies opastaa, että tölkkiä pitää hangata kiveä tai betonia vasten. Sen jälkeen tölkin kansi lennähtää auki, kun tölkin kylkiä painaa käsillään. Vinkin ansiosta tölkinavaajaa ei enää tarvita. Seuraavalla kerralla, kun tölkinavaaja unohtuu kotiin voi kukin avata purkin kuin MacGyver ja hämmästyttää kaverit etevillä erä- ja selviytymistaidoilla.