Giselle Bundchen riisui kenkämainokseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bundchen on tuttu näky muun muassa Voguen sivuilta ja Victoria’s Secretin riveistä. Viime vuosina tähti on hieman hiljentänyt työtahtiaan, mutta nyt hänet nähdään jälleen näyttävässä videossa ja kuvissa.

Get wrapped up in the lace-up stiletto to love: @giseleofficial redefines sexy in the LEGWRAP. #inourshoes #SS15

Video, jonka Stuart Weitzman (@stuartweitzman) julkaisi

34-vuotias malli esiintyy kenkämerkki Stuart Weitzmanin tuoreessa mainoskampanjassa. Instagramissa julkaistulla videolla Giselle nähdään yläosattomissa, jaloissaan yhtiön uutta mallistoa edustavat korkokengät. Tähti esiintyy merkin uusissa mainoskuvissa niin ikään rohkeissa merkeissä.

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijä Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.