Nainen luuli poikaystävän pettävän – kosti kuukautissiteillä näyttävästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori nainen oli alkanut epäillä poikaystäväänsä uskottomuudesta. Miehen salamyhkäinen käytös oli johtanut siihen, että 23-vuotias Li Tan päätteli poikaystävänsä pettävän häntä. Ajatus uskottomuudesta sai neitokaisen tolaltaan ja hän päätti kostaa miehelle näyttävällä tavalla.

Tan kävi ostamassa kaupasta kuukautissiteitä, jotka hän liimaili näyttävästi poikaystävän autoon. Sen jälkeen neitokainen otti kuvan autosta ja jakoi sen sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstissä nainen kertoi ylpeänä, että hän oli teon takana. Nuoren naisen olisi kuitenkin kannattanut hillitä tunnekuohunsa, sillä kaikki ei ollut sitä miltä näytti.

Mirror-lehden mukaan poikaystävä oli ollut salamyhkäinen, sillä hän oli suunnitellut Li Tanille yllätystä. Mies oli varannut ravintolasta pöydän, jonne hän oli kutsunut kaikki parin yhteiset ystävät. Nuori mies oli kauhuissaan tajutessaan, että hänen tyttöystävänsä oli tunnekuohun vallassa ryhtynyt kostotoimiin, joissa ei ollut mitään järkeä. Neitokainen oli liimaillut kuukautissiteet autoon, joka ei edes ollut poikaystävän oma, vaan se oli vuokrattu.

Tyttöystävä pyysi raivokohtaustaan anteeksi ja pari onnistui selvittämään välinsä. Myöhemmin Tan jopa itse nauroi hulluille kostotoimenpiteilleen. On sanomattakin selvää, että Tanille ei kannata antaa aihetta epäillä uskottomuutta.