Kamera tallensi uskomattoman näyn – kissapeto saalisti hain!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty tämän kevään aikana lukuisia upeita eläin- ja luontokuvia. Taannoin huomiota herätti esimerkiksi otos, jossa lumikko näyttää lentävän tikan päällä. Nyt internetissä on levinnyt uskomattomalta vaikuttava otos ison saaliin napanneesta kissapedosta.

Is this real or not? Photoshopped? #hunter #catwins #amcrew #wptv @wptv

Kuva, jonka John Favole (@johnfavolewptv) julkaisi

Floridan Sebastian Inletin kansallispuistossa otetussa kuvassa punailves raahaa haita merestä rannalle. Sosiaalisessa mediassa on käyty keskustelua kuvan aitoudesta. Monet asiantuntijat eivät kuitenkaan näe syytä sille, miksi kyseessä ei voisi olla aito tilanne.

– Menisivätkö ilvekset veteen raahaamaan hain maalle? Totta hemmetissä ne menisivät, ilveksiä tutkinut biologi Robert King paljasti Miami Herald -lehdelle.

Epäilystä on kuitenkin herättänyt se, että ilvesten tiedetään olevan varsin arkoja eläimiä. Kuvan iPhonella ottanut John Bailey kertoo Local10.com -sivustolle luulleensa eläintä ensin koiraksi. Miehen mukaan ilves tiputti hain maahan ja juoksi nopeasti metsään huomattuaan hänet.