Spermavaras iski – vei 68 000 euron arvosta siemennestettä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Minnesotalainen poliisiyksikkö on saanut tutkittavakseen varkaustapauksen, jossa maatilalta varastettiin 68.000 euron arvosta sonnin siemennestettä. Maatilanomistaja oli varastonut sonniensa siemennestettä kanistereihin, jotka katosivat mystisesti pääsiäisen pyhinä.

Poliisin antaman tiedotteen mukaan varkaus on todennäköisesti historian suurin siemennestevarkaus. Maatilanomistaja on harmikseen myöntänyt, että kanisterit olivat säilössä ladossa, jonka ovea ei oltu lukittu. Minnesotalainen maatilallinen arvioi, että siemennesteen arvo oli 68.000 euron luokkaa.

Varkauksen suuruus on hämmentänyt paikallisia ja poliisit ovat ihmetelleet, miksi kukaan ylipäätään varastaisi sonnin siemennestettä. On todennäköistä, että siemennestevarkaus tulee jäämään ratkaisemattomaksi mysteeriksi. Maatilallisen on syytä jatkossa pitää varastojaan lukkojen takana.