Iphone kuvasi 42 kerroksen putoamisensa videolle – säilyi ehjänä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen suosittu iPhone-älypuhelin on surullisenkuuluisa siitä, että sen aikaisempien mallien lasit hajoavat pienestäkin iskusta pirstaleiksi. Iphone 4 -laitteessa lasin hajoaminen johtui nolosta suunnitteluvirheestä, mutta myös iPhone 5 rikkoutui hyvin herkästi. Tuoreimmassa iPhone 6 -mallissa kestävyys on saatu jo kutakuinkin siedettävälle tasolle.

I had a bit of a mishap this morning – shooting from the 40th floor, my phone decided to go for a ride into the wind. 40 floors down, not a scratch in sight! :-) #iphone #Dubai #UAE #ohno #freefall

Video, jonka Catalin Marin (@momentaryawe) julkaisi

Puhelimen kestävyys huomattiin äskettäin myös käytännössä, kun Catalin Marin oli ihastelemassa Dubain maisemia 42-kerroksisen pilvenpiirtäjän katolla. Siellä hän kuvasi maisemaa, kun tuulenpuuska tempaisi yllättäen kännykän mukaansa ja puhelin putosi 42 kerrosta maahan saakka. Kaikkien yllätykseksi videokuvauksella ollut puhelin selvisi pudotuksesta ehjänä.

Putoamisen jälkeen Marin onnistui lähettämään laitteeseensa viestin, jonka avulla hotellin henkilökunta osasi palauttaa puhelimen omistajalleen. Laitteen pudotuksesta kuvaama video on nyt julkaistu Instagramissa.