Uutuusvene mullistaa hauskanpidon vesillä: ”Jotain aivan muuta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veneilyn maailmassa ei ole esitelty kovinkaan mullistavia uutuuksia vuosikausiin, sillä uutuudet ovat keskittyneet lähinnä varustetasoon ja entistä suurempiin aluksiin. Nyt vuorossa on kuitenkin jotain todella mullistavaa, kun The Seabreacher -niminen alus tulee viimein markkinoille.

The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions

Pari vuotta sitten esitelty ja nyt myyntiin tullut alus on eräänlainen kalan, veneen ja sukellusveneen välimuoto, joka saavuttaa 300 hevosvoiman moottorin ansiosta veden pinnalla jopa 80 kilometrin tuntinopeuden ja voi hypätä peräti kuuden metrin korkeuteen veden yläpuolelle.

Sisään alukseen mahtuu kaksi ihmistä, eli ohjaaja ja matkustaja. Mallistossa on Seabreacher X, Seabreacher Y ja Seabreacher Z -alukset, joista yksi on ottanut mallia haista, toinen miekkavalaasta ja kolmas delfiinistä. Alusten hinta on varustetasosta riippuen 80.000 eurosta ylöspäin.

The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions
The Seabreacher, Innespace Productions