Typerys ryösti pankin – julkaisi todisteet Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Virginian osavaltiossa tapahtui tällä viikolla ryöstö, joka nousi otsikoihin tekijän jaettua todisteita tapauksesta sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias mies marssi pankkiin keskellä päivää ja antoi virkailijalle lapun, jossa tätä kehotetaan luovuttamaan hänelle 150.000 dollaria. Saatuaan rahat mies pakeni paikalta

Video, jonka H.I.M. @homi_villain (@himandher91) julkaisi

Poliiseilla meni vain 20 minuuttia rikollisen kiinniottoon. Siinä välissä ryöstäjä oli ehtinyt jakaa Instagram-tilillään rikokseen liittyvän kuvan ja videon. Kuva esitti edellä mainittua käsin kirjoitettua lappua, kun taas ryöstötilannetta esittävällä videolla virkailija luovuttaa miehelle setelinippuja.

NewsChannel 3 -uutiskanava haastatteli ryöstäjää hänen jäätyään kiinni. Miehen itsensä mukaan hän ei itseasiassa ryöstänyt pankkia, ainoastaan pyysi saada rahaa. Instagramissa jaetun kuvan ja videon tarkoituksena oli todistaa tämä viranomaisille.

– En tiedä miten voisin olla ryöstäjä, sillä minä vain pyysin rahaa. Virkailija olisi voinut kieltäytyä, ja olisin poistunut, mies kertoo.

Mies lähetti televisiokanavan haastattelussa terveiset Michelle Obamalle, Justin Bieberille ja Lady Gagalle. Ryöstöstä syytetyn miehen on tarkoitus astua oikeuden eteen 12. kesäkuuta.

:-)

Kuva, jonka H.I.M. @homi_villain (@himandher91) julkaisi