Maailman coolein koti? Mies rakennutti puumajasta kotinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maja, kooge ja kojja. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, sillä puumajat ovat varsinkin lapsille mieluisia paikkoja saada hieman omaa aikaa. Jotkut aikuisetkin ovat toki edelleen kiinnostuneita puumajoista, ja heistä Foster Huntington on tehnyt monien unelmasta totta.

Entinen muotisuunnittelija Huntington on nimittäin rakennuttanut maalle muuttonsa jälkeen itselleen miljoonien miesten unelmatalon, joka on käytännössä valtava puumaja. Noin 160.000 euroa maksaneessa majassa on noin 65 neliötä, joten tilaa riittää hyvin asumiseeen. Tilaa enemmän talossa kiinnitetään huomiota huikeaan maisemaan. Lisäksi puun juurelle tehtiin – tietenkin – oma skeittialue.

– Matkustin kolmen vuoden ajan ja halusin asettua jonnekin. Pidän asumisesta pienissä tiloissa, kuten asuntovaunussa, joten puumaja kuulosti hyvältä ajatukselta. Minusta on tärkeä asua paikassa, joka tuo inspiraatiota. Internetin ansiosta voin tehdä töitä mistä tahansa, Huntington kertoi ideastaan Mpora-verkkolehdelle.

Watching the clouds roll by

Kuva, jonka Foster Huntington (@fosterhunting) julkaisi

Sup @yoderyoder

Kuva, jonka Foster Huntington (@fosterhunting) julkaisi

6:45 AM

Kuva, jonka Foster Huntington (@fosterhunting) julkaisi

Socked in just before sunrise. Shot for @samsungmobileusa on a #GalaxyS6.

Kuva, jonka Foster Huntington (@fosterhunting) julkaisi

Tree house studio #holdontoyourbutts

Kuva, jonka Foster Huntington (@fosterhunting) julkaisi

Bowl Trolls

Kuva, jonka Foster Huntington (@fosterhunting) julkaisi