Etsintäkuulutus verkossa: Kuka pelasti vauvan Helsingissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arkipäivän sankaruutta ovat tilanteet, joissa ihminen rientää hädänalaisen turvaksi seurauksista välittämättä. Parhaillaan verkossa leviää vauhdilla ilmoitus, jossa haetaan tällaiseen sankaruuteen tiistaina iltapäivällä kyennyttä mieshenkilöä. Hän nimittäin pelasti vauvan Helsingin Kaivopuistossa mereen pudonneista lastenvaunuista.

Tiistaina 19.5 klo 14 aikaan Cafe Caruselin vieressä tuuli puhalsi vauvamme vaunut mereen kun huomiomme oli herpaantunut aggressiivisten lokkien takia. Paikalla naisystävänsä kanssa ollut 30-40 vuotias mies (silmälasit, sänkiparta, mahdollisesti ulkomaalainen) hyppäsi välittömästi veteen, ennen kuin olimme huomanneet mitä oli tapahtunut, ja nosti vauvan ylös.Haluaisimme löytää kyseisen henkilön jotta voisimme kiittää ja korvata mahdollisesti vahingoittuneen kännykän, puhelimen jne. Vastaamalla tämän viestin kommentteihin otamme yhteyttä!

Tiistaina 19.5 klo 14 aikaan Cafe Caruselin vieressä tuuli puhalsi vauvamme vaunut mereen kun huomiomme oli herpaantunut…

Posted by Kaivopuistonvauvanpelastaja on 20. toukokuuta 2015