Lacey Wildd muotoineen auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia naisia, joilla omien rintojen valtava koko on muodostunut pakkomielteeksi. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

Splash
Splash

Wildd ei huomiota kaihda, ja poseeraa mielellään muotoineen kuvaajille. Eilen Lacey kuvattiin nauttimassa rantaelämästä selvästi aikaisempaa hoikempana, sillä hän on laihduttanut useita kiloja. Silikonirinnat ovat kuitenkin yhtä suuret kuin aiemminkin, joten niiden luonnottomuus verrattuna kehoon korostuu nyt enemmän kuin aiemmin. Laihdutuksella oli taannoin traagisia seurauksia, sillä Wilddin maksa oli pettää rajun dieetin aikana.

36 kauneusleikkauksessa tähän mennessä läpikäynyt kuuden lapsen äiti Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta tavoittena on vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash