Maailman kallein ranch myynnissä – hintapyyntö 725 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on kiinteistökauppoja ja kiinteistökauppoja. Ja sitten on Waggoner Ranchin myynti, joka on parhaillaan käynnissä Yhdysvalloissa. Kyseessä on Pohjois-Amerikan suurin tila, joka kooltaan käsittämättömät yli 2.000 neliökilometriä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Noin 250 kilometriä Dallasista sijaitseva alue ulottuu peräti kuuden maakunnan alueelle. Alueella on 1.200 öljylähdettä, 7.500 päätä karjaa, satoja asuintaloja ja asukkaita, 20 cowboy-majataloa karjapaimenille ja 121 neliökilometriä viljelysmaata. Kuten arvata saattaa, on alueen hinta suorastaan tähtitieteellinen.

Kiinteistövälittäjät odottavat, että joku superrikas öljypohatta tai IT-miljardööri ostaisi ranchin peräti 725 miljoonan dollarin hintaan. Kiinteistövälittäjien mukaan näin suurta yhtenäistä maatilaa ei ole myynnissä missään muualla maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash