Tyttö pääsi tapaamaan kuningatarta – sotilas iski kasvoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tärkeitä ihmisiä kohdatessa haluaisi olla parhaimmillaan. Kuusivuotias Maisie Gregory pääsi tapaamaan kuningatarta ja oli odottanut hetkeä innoissaan. Tapaaminen ei kuitenkaan sujunut täysin odotetulla tavalla, minkä eräs toimittaja sai kuvattua videolle.

Walesilainen toimittaja Ruth Mosalski oli Metro-lehden mukaan paikalla katsomassa, kun kuningatar Elisabet II tuli vierailulle Walesin Cardiffiin. Häntä oli tapaamassa kuusivuotias Maisie, joka oli puettu asianmukaisesti perinteikkääseen walesilaiseen mekkoon. Tyttö pääsi tervehtimään kuningatarta ja ojentamaan hänelle kukkasia.

Kuningattaren kääntyessä pois ovella oleva sotilas löi tyttöä vahingossa kädellään melko vauhdikkaasti päähän. Sotilas osui tyttöön nostaessaan kätensä lippaan kunnioittaakseen kuningatarta. Videolta kuuluu, miten tyttö sanoo: ”Auts!”. Isku taisi olla melkoinen kolaus pikkuiselle näin tärkeällä hetkellä.