Teinipoika hävisi vedonlyönnin – tuloksena karmaiseva hiustyyli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sivuilta ja takaa lyhyeksi ajeltua, päästä pidemmäksi jätettyä hiustyyliä kutsutaan toisinaan leikkimielisesti ananaskampaukseksi. Eräs Reddit-käyttäjä on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa ajeltuaan itselleen kirjaimellisen ananaskampauksen hävityn vedon seurauksena.

Pineapple Head

Reddit-käyttäjä Hansel34 kertoo lyöneensä serkkunsa kanssa vetoa siitä, kumpi saa paremmat arvosanat koulussa. Nuori mies hävisi vedon, ja tämän seurauksena serkku sai vapaat kädet hänen hiustensa parturointiin. Tämän seurauksena teinipojan pää muistuttaa nyt ananasta.

Hansel34 jakoi kuvia uudesta hiustyylistään Imgur-kuvapalvelussa. Lopputulos olisi voinut olla huonompikin, sillä otosten perusteella kampaus näyttäisi sopivan yllättävänkin hyvin nuorukaiselle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat