Rannalle huuhtoutuneet ”ihmisen sisälmykset” olivatkin aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

San Franciscon viranomaiset ovat saaneet viime aikoina useita ilmoituksia mahdollisista veriteoista paikallisilla rannoilla. Paikalliset asukkaat ovat nimittäin löytäneet rannalle huuhtoutuneita punertavia möykkyjä, jotka muistuttavat hieman ihmisten sisälmyksiä.

Kyse ei suinkaan ole Kalifornian rantoja piinaavasta sarjamurhaajasta, vaan huomattavasti harmittomammasta ilmiöstä. Rannalle huuhtoutuneet möykyt ovat ruumiinosien sijaan Kalifornian merissä tavattavia merietanoita.

– Ne ovat suurin piirtein ihmisten sisäelimien kokoisia, ja siltä ne hieman näyttävätkin, luonnontieteilijä Morgan Dill kertoi KPIX-TV -televisiokanavalle.

– Merietanoiden kanta kasvoi räjähdysmäisesti viime vuonna. Nyt, vuotta myöhemmin, ne ovat laskeneet munansa ja kuolleet. Niiden ruumiit huuhtoutuvat rannoille, Morgan jatkaa.

Oudosta ulkomuodostaan huolimatta merietanat ovat täysin harmittomia rannalla liikkuville. Tutkijat uskovat merietanoiden levittäytyneen rantojen tuntumiin lämpimämpien ilmastojen myötä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat