Miehen pullopostiin vastattiin – 44 vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raymond Davidsonin kynäilemä pulloposti löysi takaisin miehen luo 44 vuoden jälkeen. Davidson oli vain 14-vuotias kirjoittaessaan pullopostin. Hän toivoi sen varmasti kokevan ihmeellisen seikkailun, mutta ei voinut aavistaa, että se löytäisi vielä takaisin hänen luokseen kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Australialaiset lomailijat Sean ja Shelley Thomas löysivät pullon kirjeineen Rattray Headin rantahiekasta Skotlannista. Pullo oli ajelehtinut 44 vuodessa pitkin Skotlannin rantaviivaa vain noin 70 kilometrin matkan. Sean ja Shelley etsivät Davidsonin käsiinsä kirjeeseen kirjoitettujen yhteystietojen ja etsivätoimiston avulla.

Davidson oli kirjoittanut kirjeen 15. tammikuuta 1971 eikä enää edes muistanut lähettäneensä pullopostia. Australialainen pariskunta oli löytänyt pullon sattumalta astuessaan sen päälle rannalla ja päättänyt kirjeen löydettyään etsiä kirjeen kirjoittajan käsiinsä lomansa aikana. Metro-lehden mukaan Sean ja Shelley ovat menossa palauttamaan pullopostia Davidsonille henkilökohtaisesti ennen paluuta kotiinsa Brisbaneen.