Kissa ilmestyi lentokoneen siivestä kesken lennon – pilotin ilme näkemisen arvoinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentäjillä on varmasti ennen lähtöä melkoinen tarkastuslista, jonka he käyvät läpi ennen koneen nostamista yläilmoille. Eräs lentäjä näki kuitenkin niin erikoisen näyn koneensa siivellä, että siihen hänkään ei olisi osannut ennalta varautua.

Romain Jantot on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jonka hän on kuvannut lentäessään ultrakevyellä lentokoneella. Koneen noustessa ilmaan kaikki tuntuu menevän vielä niin kuin pitääkin, kunnes kone nousee ylös korkeuksiin ja siivellä huomataan kuokkavieras.

Koneen siivellä on ollut ilmaan nousemisen aikana kissa, joka ei ole huomannut hypätä kyydistä pois. Kissa ryömii siipeä pitkin lähemmäs ihmisiä, jolloin se huomataan. Naisen ja miehen ilmeestä päätellen kissa on villi, koska nainen ei edes yritä kurkotella siihen.