Hämmästyttävä trendi – meikkiä vain toiselle puolelle kasvoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosituista meikkausvideoista tunnettu taiteilija Nikkie julkaisi kanavallaan videon, jossa hän meikkasi vain puolet kasvoistaan. The Power Of Makeup -video osoitti, miten paljon omaa ulkonäköään pystyy muuttamaan meikin avulla. Videon loppukuvasta on tullut hitti, joka on saanut muutkin naiset meikkaamaan vain puolet kasvoistaan.

Naisia saatetaan mediassa syyttää miesten huijaamisesta meikkaamalla itsensä näyttämään aivan muulta kuin mitä he ovat. Meikkaavia naisia on moitittu useaan otteeseen vihjailemalla, että he meikkaavat vain peittääkseen epävarmuutensa ja halutakseen näyttää joltain muulta kuin mitä he ovat.

Nikkien meikkivideolla näytettiin, miten paljon meikkaaminen muuttaa ulkonäköä. Rohkeilla ThePowerOfMakeup-nimisillä Instagram-kuvilla naiset ovat halunneet näyttää, että he ovat yksi ja sama ihminen sekä meikin kanssa että ilman.

Make Up IS Fun! @nikkietutorials reached over 1 million subscribers, and I would like to start a social movement that Nikkie already started : The power of Make Up! That Make up is fun, it is not a mask. Sure- there are people who wear it as a mask because of their own insecurities. But that's not how I feel about make up. For me it's my way to express myself, to relax, to make something beautiful, It is a passion, a certain love if you will. There are so many different ways and variaties to play with make up, it is endless. Show the world what you can do with make up! 'May the brushes be with you' Xo Esmée #thepowerofmakeup #powermakeup #makeuppower #nikkietutorials #thisisme #nomakeup #bareface #makeup #challenge #face #desiperkins #chrisspy #beauty #youtube #beautyblogger #allbeauty #beauties #fun #tutorial #makeuptutorial @nikkietutorials

Kuva, jonka Esmée van Kampen (27) (@esmeevkmpn) julkaisi

this was fun to do tonight instead of revising #thepowerofmakeup @nikkietutorials

Kuva, jonka Alex Jones (@alexandraedp) julkaisi

I just watched this video and I was honestly moved. Sometimes people say "why do you wear makeup all the time your pretty". I wear makeup because it makes me happy. I don't wear it for boys or because I hate the way I look. I use it for fun and I think this video is so powerful nikkie talks about how people say she looks like a different person without make and I personally think she's absolutely stunning both ways. Makeup has no rules that's why I love it and have so much because it makes me feel happy and more confident. Wearing a half a ton of makeup is a bad thing if it makes you happy then wear it. I think nikkie did a amazing job with the video and shows the real power of makeup. And what it can do. I wanted to rant but the view on makeup has changed so much over time. I highly recommend you watch the video and subscribe because she's amazing at doing makeup and so funny. But just watch video and it'll change your view on makeup and make you think. Sorry for the rant. It's just that this @nikkietutorials makes me want to pursue a makeup artist career. I think it's amazing that she made this video. #thepowerofmakeup #nikkietutorials

Kuva, jonka Amanda Johnson (@amanda_joan99) julkaisi

@makeupby_jaz Thought I would re upload this picture in celebration of @nikkietutorials for reaching 1 million subscribers which was triggered by her amazing "the powder of makeup" video! I love how makeup can enhance ones natural beauty or can completely transform someone. I don't wear makeup to impress anyone but myself and that's how it should be. #nikkietutorials #makeupappreciation #thepowerofmakeup Products: Estée Lauder DW @thebalm_cosmetics desert bronzer, mary lou luminizer, shwing eyeliner, meet matte nude pallete Mac Russian red lipstick @benefitcosmetics @benefitaustralia hoola bronzer @anastasiabeverlyhills dip brow in dark brown @la_mink_lashes lashes in tease @milanicosmetics blush in luminoso used @fullipsenhancer to make my lips plump

Kuva, jonka @makeupsecretsrevealed julkaisi