Näyttelijältä upea Liam Neeson -imitaatio – aiheuttaa kylmiä väreitä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittujen Family Guy ja American Dad -animaatiosarjojen luoja Seth MacFarlane teki vuonna 2012 uuden aluevaltauksen ohjaamaalla Ted-elokuvan. Tänä kesänä huonotapaisen nallekarhun seikkailut saavat jatkoa Ted 2 -elokuvan muodossa.

Seth MacFarlane vieraili taannoin Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa. Ääninäyttelijänäkin töitä tehnyt mies kuultiin imitoimassa ohjelmassa näyttelijä Liam Neesonia, omaksuen tähden Taken-maneerit varsin hyvin. MacFarlane matki parhaansa mukaan myös Poliisiopisto-elokuvista tuttua Bobcat Goldthwaitia ja koomikko Ray Romanoa.

Family Guy -sarjan luoja Seth MacFarlane tunnetaan myös käsikirjoittajana, ohjaajana, näyttelijänä ja muusikkona. Suosittujen animaatiosarjojen ja Ted-elokuvien työstämisen ohella mies ohjasi vuonna 2014 ensi-iltansa saaneen A Million Ways to Die in the West -komedia ohjaamisesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat