Kaunotar harrastaa sukelluskalastusta – huippuseksikäs näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias Valentine Thomas harrastaa melko haastavaa lajia vapaa-ajallaan ja tekee sen näyttävästi. Thomas on intohimoinen sukelluskalastaja ja tulossa melkoiseksi nettisensaatioksi niin hyvässä kuin pahassakin.

Thomasin Instagram-tili on pullollaan upeita maisemia ja kuvia sukelluskalastuksesta, joka jakaa ihmisten mielipiteitä. Thomas kertoi BuzzFeed News -uutisten mukaan koukuttuneensa harrastukseen sen vuoksi, että hänen mielestään oli ihanaa pyydystää itse itselleen ruokaa ja syödä oma saaliinsa.

Naista on kritisoitu kasvissyöjien toimesta tappajaksi, mutta Thomas sivuuttaa negatiiviset kommentit olankohautuksella ja perustelee, että kaikkien lihansyöjien pitäisi uskaltaa itse pyytää syömänsä liha.

Kanadassa asuva nainen kertoi, että julkaistuaan ensimmäisen sukelluskalastuskuvan Facebook-sivuillaan, hän sai tuhat uutta kaveripyyntöä. Thomas on lajissaan todella hyvä ja pitääkin tällä hetkellä hyppysissään maailmanennätystä isoimpien sukelluskalastussaaliiden pyytämisestä.

World Record Atlantic Jack! Ils time for a second one soon!! #worldrecord #timetogetanewone #jack #girlspearfishing #bbqtime

Kuva, jonka Valentine Thomas (@valentinethomas) julkaisi

Pretty Corsica your landscapes and your sea are breathtaking!! Im in love! #dentex #lifeisbettteronthesea #girlspearfishing

Kuva, jonka Valentine Thomas (@valentinethomas) julkaisi

Is my gun big or am I short?

Kuva, jonka Valentine Thomas (@valentinethomas) julkaisi