Huippumallin paljaat rinnat olivat liikaa Instagramille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuvapalvelu Instagramilla on erittäin tiukka linja liian paljastavaksi luokiteltujen kuvien suhteen, varsinkin mikäli otoksissa vilahtavat naisten nännit. Tästäkin huolimatta monet julkikset, kuten Rihanna ja Miley Cyrus, ovat koetelleet sosiaalisen median rajoja vilauttelukuvien merkeissä.

Nyt huippumalli Chrissy Teigen on vuorostaan uhmannut Instagramin nännikieltoa paljastavan kuvan merkeissä. Tähti jakoi palvelussa W Magazine -lehden kuvaussessioista peräisin olevan otoksen, jossa hänen vasen rintansa on paljaana. Otos poistettiin nopeasti, mutta kuva oli ehtinyt levitä nopeasti muille sivustoille.

Instagram
Instagram

Chrissy Teigen yritti vielä kuvan poistamisen jälkeen jakaa siitä uusia, muokattuja versioita. Nämäkään eivät kuitenkaan olleet Instagramin mieleen. Lopulta malli luovutti, mutta lupasi Twitterissä nännin tekevän vielä paluun.

– Nänni on vaiennettu väliakaisesti, mutta hän tulee palaamaan. Voi kyllä, hän tulee vielä palaamaan, tähti julisti Twitter-viestissään.