Miehet paljastivat: Nämä asiat saavat kyynelehtimään!

Lifestyle · Annika Kela

Naisiin verrattuna miehet itkevät vähemmän ja harvemmin, mutta on olemassa tilanteita, joissa kyyneleiden pidätteleminen on mahdotonta myös miehille. Joukko miehiä on vastannut kyselyyn, jossa tiedusteltiin millaisessa tilanteessa he ovat itkeneet.

Reddit-palvelussa vastanneet käyttäjät kertoivat rehellisesti hetkestä, jolloin he ovat tirauttaneet ilon tai surun kyyneleitä.

CivEz-käyttäjä tunnusti, että hän ei juuri koskaan itke, mutta kun hän näki vastasyntyneen esikoistyttönsä, purskahti hän itkuun. Mies kertoi, että aina kun hän ajattelee pientä tytärtään ja hänen suojelemistaan, hän herkistyy erityisen helposti.

EXtremeWalrus1-käyttäjä puolestaan kertoi, että kun hän näki isänsä itkevän surusta, sai näky myös hänet itkemään. Miehen mukaan hänen isänsä ei koskaan itke, mutta jos hän itkee niin itkevät myös muut perheenjäsenet.

MKultra666-käyttäjä kertoi, että huoli hänen koiravanhuksestaan on saanut hänet usein itkemään. Kun vanhalla koiralla on iän tuomia kipuja on omistaja itkenyt voimattomuuttaan auttaa perheenjäsentään. Myös muut Reddit-käyttäjät yhtyivät kertomukseen ja tunnustivat, että lemmikkien kärsimykset saavat kyynelkanavat tulvimaan myös miesten keskuudessa.

SchrodingersCatPics-käyttäjä kertoi, että vanhempien tai läheisten sairastuminen saa murehtivan miehen itkemään. Miehen mukaan läheisiin lukeutuu automaattisesti myös omat parhaat ystävät. Jos heillä on elämässä vaikeaa ja he kärsivät esimerkiksi sairaudesta, on itkeminen silloin täysin luonnollista.

Muutama käyttäjä oli myös sitä mieltä, että on olemassa elokuvia, jotka koskettavat mieskatsojia. Osa käyttäjistä mainitsi, että Shawshank Redemption -avain pakoon oli yksi liikuttavimmista elokuvista. Veljeydestä ja ystävyydestä kertova elokuva on niin koskettava, että monet miehistä tunnustivat itkeneensä sitä katsoessaan.