Penelope Cruzin upea pikkusisko bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei ole aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta on tehnyt jo vuosien ajan nousua malli- ja julkkismaailmassa.

Nyt Monica on ikuistettu paparazzikuviin lomallaan Andaluciassa, Espanjassa. Rantalomaa perheensä kanssa parhaillaan viettävä kaunotar ehti soittaa auringonpalvonnan ohella puheluita.

Monica Cruz on näyttelijäurallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Kotimaassaan Espanjassa Monica onkin nykyisin jo suosittu julkkistähti. Monica Cruz kiinnitettiin muutama vuosi sitten alusvaatemerkki Agent Provocateurin malliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash