Auto hyppäsi nostosillasta: ”Ei huomannut puomeja…”

Autot · Tim Isokivi

Elokuvien takaa-ajokohtausten vakiokuvastoon kuuluvat tilanteet, joissa auto hyppää juuri aukeamassa olevan nostosillan päältä. Nyt valvontakamera on taltioinut tosielämän vastaavan tilanteen Floridan Palm Beachilla.

Videolla autoilija ajaa alas laskettujen puomien läpi, ja kiitää avautuvaa siltaa kohti. Auto pomppaa kohonneen sillan ylitse toiselle puolelle, mutta kovin pitkälle hän ei ehdi jatkaa matkaansa kolaroimatta ajoneuvoaan. Viranomaisten mukaan kyse ei ollut tahallaan sillan yli hyppäämistä yrittäneestä hurjapäästä, vaan huolimattomasta kuskista.

– Kuskin keskittyminen oli herpaantunut. Hän oli ajamassa West Palmiin päin, eikä huomannut puomien laskeutuvan alas. Mies oli todennäköisesti keskittynyt GPS-laitteensa seuraamiseen, Palm Beachin poliisilaitoksen konstaapeli Philip Salm kommentoi WPTV-uutisille.

Poliisin mukaan tilanteessa olisi voinut käydä huonosti, mutta kaikki autossa olleet selvisivät onnettomuudesta pienin vammoin. Auton kuljettaja sai sakkoa huolimattomasta ajamisesta.