Taaperolla uskomaton harrastus – seinäkiipeilee kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat nopeasti erilaisia taitoja aloittaessaan harrastuksen jo pienenä. Ellie Farmer -nimisestä taaperosta on tulossa huimaa vauhtia kunnon hämähäkkimies, sillä taapero seinäkiipeilee uskomattoman taitavasti jo nyt pienestä iästään huolimatta.

Ellie on noin puolitoistavuotias tyttö, joka on kiinnostunut seinäkiipeilystä jo pienenä vauvana. Ellie oppi kiipeilemään jo ennen kuin hän osasi edes kävellä. CNN-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla taapero esittelee hienoja kiipeilytaitojaan, kun hän etenee seinää ylöspäin löytäen helpohkosti käsilleen ja jaloilleen aina uudet paikat.

Ellie on viettänyt paljon aikaa vanhempiensa kanssa seinäkiipeilysalilla ja ollut kiinnostunut kiipeämisestä siitä lähtien, kun hän avasi silmänsä. Tyttöä autettiin aluksi löytämään käsille ja jaloille paikat ja ottamaan kiinni seinästä, minkä jälkeen harjoittelu tuotti tulosta nopeasti ja Ellie kiipesi ensimmäisen seinänsä jo kahdeksankuisena.