Ariana Grande pyysi anteeksi – maailmanhistorian surkein anteeksipyyntö?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ariana Grande jäi kiinni itse teosta turvakameravideolla, josta näkyi miten poptähti nuolaisi useita uunituoreita donitseja donitsikahvilassa. Grande ei ostanut kyseisiä tuotteita, minkä vuoksi ne olivat päätyneet myyntiin muille asiakkaille.

Tapaus johti poliisitutkintaan ja Wolfee Donuts -kahvilan omistaja on toivonut saavansa anteeksipyynnön Grandelta. Metro-lehti julkaisi Ariana Granden kirjoittaman anteeksipyynnön, joka on suututtanut monet yhä enemmän.

I am EXTREMELY proud to be an American and I’ve always made it clear that I love my county. What I said in a private moment with my friend, who was buying the donuts, was taken out of context and I am sorry for not using more discretion with my choice of words. As an advocate for healthy eating, food is very important to me and I sometimes get upset by how freely we as Americans eat and consume things without giving any thought to the consequences that it has on our health and society as a whole.

The fact that the United States has the highest child obesity rate in the world frustrates me. We need to do more to educate ourselves and our children about the dangers of overeating and the poison that we put into our bodies. We need to demand more from our food industry.

However I should of known better in how I expressed myself; and with my new responsibility to others as a public figure I will strive to be better. As for why I cannot be at the MLB show, I have had emergency oral surgery and due to recovery I cannot attend the show.

I hope to make it up to all those fans soon. That being said let me once again apologize if I have offended anyone with my poor choice of words.

Anteeksipyynnössä ei mainita donitsikahvilaa eikä paikan omistajaa, minkä lisäksi se ei sisällä anteeksi-sanaa. 232-sanaisessa viestissään Grande on hyvin pahoillaan siitä, jos hän loukkasi fanejaan.

Kahvilassa työntekijät ohikuulivat poptähden sanoneen vihaavansa Amerikkaa ja amerikkalaisia, mikä oli melko huono veto itsenäisyyspäivän ollessa kyseessä. Grande on koko anteeksipyynnössään keskittynyt sanomiensa korjaamiseen ja viittaa donitsiasiaan vain kommentoimalla olevansa kuvottunut siitä, mitä amerikkalaiset laittavat suuhunsa.