Kylie Jennerin ökyvalmistujaiset – kalliita lahjoja ja twerkkausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin valmistujaisten kunniaksi järjestetyt yllätysjuhlat taisivat juuri lakaista monien muiden juhlat maton alle. Hulppeiden lahjojen ja upeiden ohjelmanumeroiden lisäksi realitytähden valmistujaisissa oli myös oma juontana, joka oli tietenkin Ryan Seacrest.

Kyliellä ja juhlavierailla näytti olevan todella mukavaa bileissä, ja he pitivät huolen siitä, että myös muut pääsivät sosiaalisen median välityksellä näkemään sen. Kylie otti juhlista jatkuvasti pieniä videoleikkeitä ja kuvia, joissa näkyi hauskaa pitävien vieraiden lisäksi myös twerkkaamistaitojaan esittelevä isosisko Khloe.

Juhlissa oli Popsugar-lehden mukaan useita eri ruokapisteitä, ruudullinen tanssilattia, valokuvauskoppi ja uima-allas, jossa synkronoidut vesitanssijat esiintyivät juhlavieraille. Kylie sai upeiden valmistujaislahjojen joukossa muun muassa todella näyttävän timantein koristellun Rolex-kellon.

Song is Don't Tell Em by Jeremih ft. YG

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) julkaisi

Song is Do It Again by Pia Mia ft. Chris Brown & Tyga

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) julkaisi