Seinäjoen Vauhtiajoissa peräti 51 900 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna järjestetty Seinäjoen Vauhtiajot -tapahtuma onnistui kävijämäärän osalta, vaikka tapahtuman neljästä päivästä kolmena satoi vettä.

− Torstaina satoi koko päivän, perjantaina alkuillan, ja sunnuntainakin keli oli märkää. Kaikesta huolimatta väkeä tuli paikalle 51.900. Tämä osoittaa sen, että Vauhtiajot on haluttu tapahtuma ja sen brandi on todella vahva. Olemme tyytyväisiä kävijämäärään, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen sanoo.

Vauhtiajojen iltatapahtumassa Kirkkokadulla juhlittiin Suomen huippuartistien voimin kolmena päivänä. Torstain sateisessa säässä festivaaliyleisön pitivät lämpimänä JVG, Sanni, Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Elastinen ja Apulanta. Perjantaina esiintyivät Elonkerjuu, Samuli Edelmann, Juha Tapio, Klamydia, Popeda ja Sleepy Sleepers. Lauantaina lavalle nousivat Jonne Aaron, Irina, Jukka Poika, Kaija Koo, Kolmas Nainen, Michael Monroe ja E-Type.