Käytä työaika hyödyksi – näin kuntoilet toimistossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Calvin Klein ja Tom Ford -muotitaloille työskennellyt miesmalli Noah Mills on osallistunut humoristisen kuntoiluvideon tekemiseen. Videolla Mills opastaa, kuinka toimistotyöntekijät voivat treenata työpäivänsä aikana.

Voguen sivustolla julkaistu video on aiheuttanut hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Kuntoiluvideo on ollut etenkin naiskatsojien mieleen, sillä Noah esittelee liikkeitään pelkkiin shortseihin pukeutuneena.

Vaikka video onkin tehty humoristisessa hengessä, sisältää se muutamia hyviä liikkeitä, joiden avulla voi saada puhtia työpäivään. Daily Mail -lehden mukaan viihdyttävä video kannustaa kuntoilemaan myös työpäivän aikana. Näiden liikkeiden lisäksi on myös hyvä muistaa välillä venytellä, etenkin jos tekee toimistotyötä.