Karannut auto oli pudota mereen – sivulliset pelastivat viime sekunnilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Istanbulissa vierailleet turistit olivat ajautuneet kauhistuttavaan tilanteeseen vuokra-autonsa kanssa. Kuski oli nimittäin unohtanut laittaa käsijarrun päälle, kun hän oli ajanut auton parkkiin. Ylämäkeen pysäköity auto alkoi lopulta vyöryi hiljalleen alamäkeä kohti merta.

Paikalla olleet ihmiset huomasivat tilanteen ja riensivät hätiin. Juuri kun auto oli putoamassa rantakadulta veteen ihmisjoukko tarttui siitä kiinni ja hyppäsi konepellille istumaan.

Yllättäen auto ei molskahtanut veteen. Konepellille nousseet turkkilaismiehet jäivät odottamaan pelastuslaitoksen saapumista paikalle. Netissä on julkaistu video auton pelastusoperaatiosta. Videon perusteella avuliaat turkkilaiset olivat tilanteessa yllättävän rauhallisia.

Eräskin konepellillä istunut mies jutteli muiden kanssa ja poltti savukkeita kaikessa rauhassa. Turistien onneksi auton pelastaminen onnistui. Toivottavasti vakuutukset olivat kunnossa, sillä todennäköisesti auto kärsi vaurioista hurjassa tilanteessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.