Räväkkä vaalivideo – tällaista tuskin Suomessa nähdään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaalivideot voivat välillä olla todella puuduttavia ja ehdokkaiden kesken hyvin samanlaisia. Amerikkalaiset julkkisehdokkaat tuovat maailmalla välillä pieniä piristyksiä politiikan kentälle, ja nyt myös Kanadasta on löytynyt paikallinen politiikan mahdollinen villi kortti.

Wyatt Scott on Kanadassa ehdolla eduskuntaan ja kampanjoi lokakuun vaalipäivää varten. Hän on päättänyt todella erottua muista ehdokkaista erikoisilla videoillaan, joista yksi on yli muiden. Pelkän esittelyn ja puheen sijaan Scott läpikäy kokonaisen fantasiaseikkailun.

Seikkailun aikana Scott lentää linnulla, surmaa miekallaan pelottavan ison lohikäärmeen ja heittää ylävitoset avaruusolion kanssa. Hän myös taistelee robotteja vastaan silmistään leiskuvan lasersäteen avulla. Video jää takuulla katsojan mieleen, mutta lokakuussa selviää, jäikö video äänestäjien mieleen hyvällä vai huonolla tavalla.