Benicio Del Toroa ehdolla Star Wars -pahikseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puertoricolaissyntyinen näyttelijä Benicio del Toro muistetaan elokuvista, kuten Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, 21 Grammaa ja Traffic. Mies voitti roolistaan viimeksi mainitussa elokuvassa myös parhaan miessivuroolin Oscarin. Nyt tähteä kaavaillaan rooliin maailman suosituimassa scifi-saagassa.

Benicio Del Toro paljasti Entertainment Tonight -ohjelmassa, että hän käy parhaillaan neuvotteluja roolista vuonna 2017 ensi-iltansa saavassa Star Wars – Episodi 8 -elokuvassa. Miehen mukaan hän näyttelisi elokuvassa pahista, mutta ei paljastanut tarkempia yksityiskohtia. Rooliin kaavailtiin aikaisemmin Joaquin Phoenixia.

Star Wars – Episodi 8:n ohjaa Looper-elokuvasta vastannut Rian Johnson. Sitä ennen valkokankaalla nähdään J.J. Abramsin ohjaama Star Wars: The Force Awakens, jonka ensi-ilta on Yhdysvalloissa 18. joulukuuta 2015.