Kuussa käynyt astronautti: ”Avaruusoliot saapuivat estämään ydinsodan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Historiaa tuntevat tietävät miten lähellä Kolmatta maailmansotaa ihmiskunta oli kylmän sodan aikana. Nyt Kuun pinnalla kuudentena ihmisenä kävellyt astronautti Edgar Mitchell on paljastanut uskovansa, että avaruusoliot saapuivat aikoinaan estämään ydinsodan puhkeamisen.

Apollo 14 -matkalla vuonna 1971 Kuussa käyneen Mitchellin mukaan rauhaa rakastavat avaruusoliot sabotoivat kylmän sodan aikaisia ohjuskokeita. Hän kertoi Mirror-lehden haastattelussa uskovansa, että tuolloin sotilastukikohtien lähistöllä tehdyt UFO-havainnot liittyivät yrityksiin pelastaa ihmiskunta Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton ydinsodalta.

– Omat kokemukseni ja keskustelut muiden kanssa ovat tehneet asian selväksi. Olen puhunut asiasta monien sellaisten ilmavoimien upseerien kanssa, jotka työskentelivät aikoinaan ohjussiiloissa. Heidän mukaansa UFO-havaintoja tehtiin paljon ja ne onnistuivat tekemään ohjuksia toimintakyvyttömiksi. Toiset kertoivat jopa, että avaruusolioiden alukset ampuivat ohjuksia alas testeissä, Edgar Mitchell kertoi lehdelle.

Edgar Mitchell on avaruusmatkansa jälkeen puhunut avoimesti Maan ulkopuolisen elämän olemassaolosta.