James Bond -tunnusbiisin esittäjä paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Bond palaa tänä vuonna valkokankaille Spectre-elokuvan merkeissä. Tuoreimman 007-seikkailun tunnussävelmän mahdollista tulkitsijaa on ehditty spekuloimaan sosiaalisessa mediassa jo useamman kuukauden ajan. Nyt esittäjä on paljastettu virallisesti.

Spectre-elokuvan Writing’s On The Wall -nimisen tunnuskappaleen esittää brittiläinen Sam Smith. Tänä vuonna neljä Grammy-palkintoa voittanut mies vihjasi pestistään jo maanantaina julkaisemassaan Twitter-kuvassa. Otoksessa Smith esittelee sormusta, jota koristaa Bond-elokuvista tutun Spectre-järjestön logo.

– Tämä on yksi urani kohokohdista. Minulla on kunnia saada vihdoinkin ilmoittaa, että minä tulen esittämään seuraavan Bond-elokuvan tunnussävelmän, Sam Smith kertoo Twitterissä.

– Olen innoissani saadessani olla osa tätä Brittiläistä perinnettä ja littyessäni suurimpien musiikillisten innoittajieni joukkoon, tähti lisäsi.

Writing’s On The Wall -kappale on syntynyt Sam Smithin ja Grammy-voittaja Jimmy Napesin yhteistyönä. Tunnuskappale julkaistaan 25. syyskuuta. Spectre-elokuva puolestaan saapuu Suomen elokuvateattereihin 30. lokakuuta 2015.