Elokuvatähti The Rock on oikea sankari – pelasti koiranpentujen hengen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Dwayne The Rock Johnson on julkaissut netissä kuvan sankarillisesta hetkestä. Kuvassa mies poseeraa märissä vaatteissa kannatellen kahta pientä koiranpentua käsissään. Miehen käsissä värjöttelevät pennut olivat perheen uudet jäsenet Brutus ja Hobbs.

Johnson paljasti, että hän oli päästänyt koirat vaeltelemaan takapihalle, jotta ne voisivat tutustua uuteen kotiinsa. Dwaynen harmiksi koiranpentujen uteliaisuus oli koitua niiden kohtaloksi.

Koirien alkutaival Johnsonin luona oli päättyä traagisesti, kun molemmat pennut putosivat uima-altaaseen. Dwaynen mukaan Hobbs alkoi luontevasti uida vedessä, kun taas Brutus upposi veden alle. Mies syöksyi salamana koiriensa luokse ja hän onnistui pelastamaan ne hukkumiselta. Onneksi perhe selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Here's a fun Labor Day weekend story… We just decided to add two new members to our Johnson family. Baby French Bulldogs. In my right hand is BRUTUS and in my left hand is HOBBS. Bring them home and immediately take them outside so they can start learning how to "handle their business and potty like big boys". I set them both down and they both take off in a full sprint and fall right into the deep end of our pool. HOBBS immediately starts doggy paddling while BRUTUS (like a brick) sink heads first to the bottom of the pool. I take off into a full sprint, fully clothed, dive in the pool, swim to the bottom, rescue my brick, I mean BRUTUS and bring him back to the edge of the pool. He was a little delirious.. took a moment, threw up all the water he swallowed and looked up at me as if to say, "Thank God you didn't have to give me mouth to mouth!" and then ran off to play with his brother. A few lessons I've learned today.. A) Not all puppies have the instinct to doggie paddle. B) Some puppies (like BRUTUS) will be so in shock by experiencing water they will sink extremely fast so react quick. C) While spiriting to save your puppies life, before you dive in, try and throw your cel phone to safety. Don't keep it in your pocket… like I did. #BRUTUSLives #HOBBSCanSwim #MyCelPhonesDead #AndNoMouthToMouthNeeded #HappyLaborDay

Kuva, jonka therock (@therock) julkaisi