Työpöytä ja sänky yhdistettiin – yrittäjän pakkohankinta!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uneen liittyen on tehty monia eri tutkimuksia, joiden mukaan muun muassa pieni torkkuminen työpaikalla saattaisi parantaa loppupäivän työtehoja. Nyt kreikkalainen Studio NL -niminen arkkitehtuuri- ja suunnittelutoimisto on kehittänyt työpöydän, jonka alta paljastuu sänky.

Pöytä sopisi luultavasti kaikkiin toimistoihin, joissa pientä torkkumista työaikana ei oteta pahitteeksi. Työpaikat, joissa työntekijöiden päivät voivat venyä todella pitkiksi ja alkaa silti normaaliin aikaan varhain aamulla, voisivat myös hyötyä tällaisista pöydistä, jotka mahdollistaisivat työn raskaan raatajalle edes muutaman tunnin yöunet.

Työpöytä toimisi mainiosti myös useimmille yrittäjille, joiden päivät saattavat liiankin usein venyä kohtuuttoman pitkiksi. Nukkumismahdollisuus toimistossa saattaisi ainakin pitkän työmatkan kulkijoilla pidentää yöunia tärkeillä tunneilla, jotka tuntuvat korvaamattomilta silloin kuin yöunien pituus voidaan laskea yhden käden sormilla.