Ei enää jonottamista! Ammattijonottaja tekee sen puolestasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva ihminen nauttii jonottamisesta, mutta joskus sitä on vain pakko tehdä. New Yorkissa ärsyttävän jonossa odottelemisen hoitamaan voi palkata myös siihen erikoistuneen ihmisen, ainakin mikäli on valmis maksamaan kyseisestä palvelusta.

Robert Samuelin perustama Same Ole Line Dudes on ammattilaiseen jonottamiseen erikoistunut yritys. Olipa kyse sitten take aways-ruoasta, Broadway-näytelmien lipuista tai uudesta iPhonesta, Samuel ja hänen tiiminsä hoitavat jonottamisen asiakkaan puolesta. Same Ole Line Dudes -firma laskuttaa jonottamisurakasta 25 dollaria tunnilta.

Robert Samuel ansaitsee työssään parhaimmillaan 1.000 dollaria viikossa. Taannoin mies jonotti asiakkaan puolesta iPhone 6 -puhelinta nukkuen kaksi yötä kenttävuoteessa ja syöden luokseen toimitettua pizzaa. Samuelin ja hänen työntekijöidensä arkeen päästään seuraamaan Salon-lehden tuoreella videolla.