Nike julkisti maagiset Power Lace -kenkänsä – se tapahtui sittenkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme puolitoista vuotta sitten, että Nike on kehittämässä samanlaisia nauhansa automaattisesti kiristäviä Power Lace -kenkiä kuin nähtiin legendaarisessa Paluu tulevaisuuteen -elokuvassa tasan 30 vuotta sitten. Eilen Nike lunasti suuren lupauksensa ja esitteli Nike Air Mag -kenkänsä.

Nike julkaisi samankaltaisen kenkämallistonsa jo vuonna 2011, mutta silloin kengissä ei ollut Power Lace -nauhoja. Sittemmin kehitystiimi on saanut työnsä valmiiksi ja eilen Paluu tulevaisuuteen -päivänä Nike viimein esitteli BTTF II Air Mag Sneakers With Power Laces -kenkänsä.

Yhtiö lahjoitti ensimmäisen parin tietenkin elokuvan tähdelle, Michael J. Foxille. Kenkiä tehdään vain pieni erä, ja niiden tuotto ohjataan Foxin perustamalle Parkisonin tautia tutkivalle järjestölle.

Watch Michael J. Fox try on the power-lacing Nike MAG for the first time. That sound!via The Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research

Posted by SoleCollector on 21. lokakuuta 2015

YouTube
YouTube