Kuortanelaisen pariskunnan talo paloi – hevoselle etsitään uutta kotia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuortaneella asuva Päivi Virtaniemi on ostanut aikoinaan miehensä kanssa kauniin Trainmaker-nimisen orin tilalleen. Pariskunta lupasi silloiselle myyjälle hevosen saavan itselleen heidän luotaan loppuelämän kodin, mutta kaikki kuitenkin muuttui seitsemän vuoden jälkeen kun heidän talonsa syttyi palamaan.

Talon palamisen myötä pariskunnalla ei ole enää mahdollisuutta pitää Trainmakeria, minkä vuoksi sille etsitään uutta rakastavaa loppuelämän kotia sosiaalisen median avulla. Virtaniemi on jakanut Facebook-sivuillaan julkaisun, jossa he ilmoittavat antavansa Trainmakerin uudelle omistajalle sillä lupauksella, ettei se enää joudu muualle.

Trainmaker on tällä hetkellä Virtaniemien pitovaikeuksien vuoksi lopetusuhan alla. Hevonen joudutaan lopettamaan ellei sille löydetä uutta kotia viikon sisällä. Virtaniemet ovat luvanneet antaa harrasteratsuksi sopivan 16-vuotiaan orin perheelle, joka lupaa pitää siitä hyvää huolta. Rahaa pariskunta ei hevosesta halua vaan heille riittää lupaus siitä, että Trainmaker saa leppoisat eläkepäivät itselleen.

Kaunis orimme Trainmaker etsii uutta loppuelämän perhettä. Talomme palamisen takia muutamme uuteen kotiin jossa ei ole…

Posted by Päivi Virtaniemi on Thursday, October 22, 2015

Katso kuva tästä.